top of page

Onze Diensten

Wij als zeilmakerij hebben de ambitie om iedereen te voorzien van kwalitatief en betaalbaar maatwerk op het gebied van boot stofferingen. Bij ons kunt u gerust vertrouwen in de beste prijs en kwaliteitsverhouding. We streven er naar om u te voorzien van maatwerk wat nog vele jaren mee kan gaan en waarvan u plezier kunt ervaren. 

DEKZEILEN

Bescherm uw boot tegen alle invloeden van buitenaf. Onze dekzeilen zijn maatwerk en worden geleverd speciaal voor de afmetingen van uw boot. Hiermee zorgt u ervoor dat uw boot langer mooi blijft.

BIMINITOPS

Met een biminitop beschermt u uw zelf tegen de zon en UV-straling. Het is een soort overkapping op uw boot waardoor u heerlijk uit de zon zit. Deze word uiteraard handgemaakt voor uw boot.

BOOTSTOELEN

Wij stofferen ook uw oude bootstoelen zodat deze er weer gloednieuw uitzien. Bijvoorbeeld als de schuimrubber in uw stoel is gezakt en deze aan vervanging toe is.

CABRIOLETKAPPEN

De cabrioletkap zorgt voor extra leefruimte op uw boot, u bent beschermt tegen de zon, wind, en regen. Met raamfolie in uw cabrioletkap kunt u nog altijd genieten van uw omgeving.

REPARATIE

Heeft u gaten of scheuren in uw dekzeil of kap? 

Of is uw raamfolie een beetje dof ?

Wat er ook mankeert aan uw stoffering, wij kunnen het repareren.

RAILINGKLEDEN

Geef uw boot een strakke look met onze railingkleden. Deze beschermen u tegen spatwater van de golfen of tegen de harde windstoten. Railingkleden worden vaak gespannen over de railing van uw boot.

SLOEPKAPPEN

De sloepkap beschermt uw sloep tegen alle weersomstandigheden zoals regen, wind en UV-stralingen. Met een buisconstructie zorgen wij voor een fraaie look voor elke sloep.

GIEKKLEDEN

Een giekkleed wordt zonder frame over de giek gespannen en biedt bescherming tegen regen, spatwater, UV-straling en wind. Een simpele maar praktische oplossing.

BUISKAPPEN

Met een buiskap krijgt uw boot een sportieve look. Deze wordt meestal aan de boeg zijde van uw boot gemonteerd. Zo bent u tijdens het varen beschermd tegen de wind en spatwater.

BOOTKUSSENS

Nog meer genot tijdens het varen met bootkussens op maat. Onze bootkussens bieden comfort en geven uw boot een fraaie look. Wij maken de bootkussens speciaal voor uw boot en haar afmetingen.

Mocht het door u gewenste product of dienst niet in deze lijst staan, neem dan alsnog contact met ons op zodat wij kunnen kijken of wij iets voor u kunnen betekenen.

bottom of page